Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
ajankohtaista

Ajankohtaista

24.01.2020

Puurakentamisen Kasvupolku Kasvu Openissa


Kasvu Openissa avautui Puurakentamisen Kasvupolku, jolle voivat ilmoittautua puurakentamisalan yritykset maaliskuun loppuun asti. Meillä on kumppanina ympäristöministeriö ja Kauhajoen kaupunki. Ppolulle pääsevät pienet ja isot kasvuhaluiset puurakentamisalan yritykset, tuottaapa se sitten rakennusmateriaalia, suunnittelua, rakentaa tai tekee jotain muuta alalla olennaista; tuomaristo päättää polulle pääsevät (max 15).

Arviointikriteerit: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt, ja tietenkin teemanmukaisuus. Yritys voi ilmoittautua enintään kolmelle kasvupolulle, josta voi päästä yhdelle. Alueellisten polkujen lisäksi usealle sopii ehkä vaikkapa Uusiutuva metsä… 

Yritys hyötyy vähimmillään jo omien tavoitteidensa miettimisestä ilmoittautumisvaiheessa. Kasvuyritysanalyysi - lomakkeen perusteella yritys saa kommentteja ja kehitysehdotuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Se on myös pohja tuomariston työlle. Lomaketta voi hyödyntää myös ilmoittautumatta. Huipputason sparraus ja verkostojen kehittyminen ovat tietenkin suurimmat hyödyt, ja Sijoittajien suosikki -rahapalkinto yhdelle yritykselle on tänäkin vuonna muhkea. 

Kasvupolku launchataan isommasti Seinäjoen Koolla on väliä -yritystapahtumassa 12.2. (muut: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Tampere 13.2., Helsinki 26.2.). Kasvu Open Karnevaali on tuttuun tapaan Jyväskylässä 28.-29.10.

Puurakentamisalan kysyntä tulee kasvamaan myös säädösmuutosten ansiosta (esim. Talouselämä, Kaleva).

Polulla tavataan!