Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
ajankohtaista

Ajankohtaista

20.02.2020

Yrittäjä, lähde mukaan Uudistumispolulle!

Yrittäjä, lähde mukaan Uudistumispolulle!


Yrittäjä, haluatko uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyökumppaneita tai kokeilla uusia kehittämisen työvälineitä? Haluatko oppia lisää esimerkiksi markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä tai liiketoiminnan digitalisoimisesta? 

Jos näin on, astu vuodeksi 2020 Uudistumispolulle, jossa Someron kaupunki on mukana kumppanina. Haluamme tarjota kaupunkimme pk- ja yksinyrittäjille työkaluja ja väylän oman toiminnan kehittämiseen ja verkottumiseen. Uudistumispolku on osallistujille maksuton. 

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.lyyti.in/uudistumispolku2020

Uudistumispolkua astellaan Varsinais-Suomen Yrittäjien johdolla. Mukana olevat kumppanit ja muuta tietoa löydät osoitteesta me.yrittajat.fi/astu-uudistumispolulle  

Vuoden 2020 aikana järjestetään teemakohtaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Olet tervetullut yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin matalan kynnyksen tapahtumiin viiden kunnan alueella. 

Starttitapahtuma Turussa 4.3. lähestyy

Starttitapahtumasta osallistujat saavat uusia ajatuksia, verkostoja sekä konkreettisia työkaluja uudistumisen aloittamiseen.  Yhteisen matkan tavoitteena on innostaa mukaan lähtijöitä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen. 

Tapahtumassa työskennellään yhdessä asiantuntijoiden sekä muiden yrittäjien kanssa esimerkiksi kannattavuuden, johtamisen tai myynnin teemojen ympärillä. Tapahtuma on noin neljän tunnin mittainen. Tule mukaan Starttiin Turkuun ja saat lisätietoa siitä, mitä kaikkea muuta on luvassa.

Ilmoittautuminen

Mukaan voit ilmoittautua vaikka et pääsisikään starttitapahtumaan tai se meni sinulta sivu suun.

Uudistumispolulle ilmoittaudutaan Lyytin kautta osoitteessa https://www.lyyti.in/uudistumispolku2020

Lisätietoa

https://me.yrittajat.fi/astu-uudistumispolulle

kehittämisasiantuntija Antti Leino
p. 040 1268 272
antti.leino(a)somero.fi

elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo
p. 044 7791 282
tanja.uusitalo(a)somero.fi

Lisätietoa

kehittämisasiantuntija Antti Leino
p. 040 1268 272
antti.leino(a)somero.fi

elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo
p. 044 7791 282
tanja.uusitalo(a)somero.fi