Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

18.01.2023

Someron järviketjun virkistyskäytön kehittäminen

Someron järviketjun virkistyskäytön kehittäminen
Järviketjun virkistyskäytön kehittäminen on nostettu Someron kaupunkistrategiassa sekä puistostrategiassa vahvasti esille ja siihen halutaan panostaa ottaen huomioon myös kuntalaisten toiveet. Ideoita ja toiveita virkistyskäyön kehittämiseksi kerätään yhdessä Paimionjoki yhdistyksen kanssa ainakin avoimen kyselyn ja erillisen kuulemistilaisuuden muodossa, joka pidetään 7.2. klo 17:30 alkaen.

Kaupunkistrategia  Yhteisöllinen Somero 2023
Puistostrategia 

Linkki kyselyyn:
https://link.webropolsurveys.com/S/487A3BBE93725C9F


IDEOINTI-ILTA : SOMERON JÄRVIKETJUN VIRSKISTYSKÄYTÖN KEHITTÄMINEN 

Ti 7.2. klo 17.30 alkaen
Kaupungintalon valtuustosali / Joensuuntie 2, Somero 

Tervetuloa Someron kaupungintalolle ideoimaan kanssamme Someron järviketjun virkistyskäytön tulevaisuudesta.  Keskustelemme yhdessä vaihtoehdoista ja ideoista järviketjun virkistyskäytön parantamiseksi sekä kehittämiseksi. 

Virkistyskäytön kehittäminen on nostettu Someron kaupungin kuntastrategiassa sekä puistostrategiassa vahvasti esille ja siihen halutaan panostaa ottaen huomioon myös kuntalaisten toiveet.

Taustalla on mm. Paimionjoki-yhdistyksen vuonna 2016 toteutettu hanke, jossa oli tavoitteena löytää alueellisia erityispiirteitä järviketjun luonnonympäristössä ja kulttuuriympäristössä. Tarkoituksena oli kehittää paikallisista, olemassa olevista ja uusista poluista ja teistä reittejä, jotka ovat kaikkien saavutettavissa. Ehkä nyt olisi oikea aika jatkaa tätä ja muuta kehittämistä ja panostaa Someron järviketjun virkistyskäyttöön! 

 

Ideointiilta on kaikille avoin, maksuton tilaisuus. Ilmoittauduthan kuitenkin ennakkoon kahvitarjoilun järjestämiseksi.  

Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin kaikille aiheesta kiinnostuneille.  

 

Ilmoittautumislinkki:  

https://link.webropolsurveys.com/EP/906E8867824D263F 

 
Puistostrategia