Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Hyvinvointi ja terveys

1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut järjestää Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha. Näitä sivuja ei enää päivitetä.

Ajantasaisen asiakasinfon löydät osoitteesta www.varha.fi

 

Lastenneuvola

Lastenneuvolapalvelut on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lastenneuvolassa seurataan lapsen kasvua ja kehitystä. Neuvolasta vanhemmat saavat tukea vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen. Tavoitteena on edistää alle kouluikäisten lasten ja perheiden hyvinvointia. Työmuotoina ovat vastaanottotoiminta,kotikäynnit ja puhelinneuvonta.

Moniammatillinen työskentely on neuvolan arkea. Asiakkaiden luvalla teemme tarvittaessa yhteistyötä neuvolan ulkopuolisten toimijoiden kanssa.

Tärkeänä yhteistyömuotona toimii moniammatillinen pienten lasten kuntoutustyöryhmä (Pikku-Laku).

Kuormittavissa elämäntilanteissa neuvolan kautta on mahdollista saada tilapäistä apua arjen selviytymiseen. Neuvolan perhetyöntekijä  https://www.somero.fi/terveys-ja-hyvinvointi/terveydenhuolto/neuvola/perhetyontekija/                                          ja/tai lapsiperheiden kotipalvelun avulla https://www.somero.fi/terveys-ja-hyvinvointi/sosiaalipalvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/perhepalvelut/

Lastenneuvolassa työskentelevät terveydenhoitajat:

KATSO VARHAN SIVUILTA

Terveydenhoitaja
Niina Vesala
p. 044 7792 557 puhelinaika klo 12-13
niina.vesala(a)somero.fi
Vastuualue A.

Terveydenhoitaja
Anna Helenius
 
p. 044 7792 555 puhelinaika klo 12-13
anna.helenius(a)somero.fi
Vastuualue B.

 


A
B
Pitkäjärvi
Ollila
Jaatila
Rankkula
Okkeri
Ruunala
Joensuu
Kultela
Pajula
Häntälä
Härkälä
Kirkonmäki
Kaislaranta
Lamminniemi
Terttilä
Somerniemi