Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 

Koronainfo

Maskisuositus koko Varsinais-Suomeen 8.10.2020 alkaen

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä on linjannut tiistaina 6.10., että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa.

Työryhmä suosittaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella kasvomaskien eli suunenäsuojainten käyttöä tilanteissa, joissa riittävää 1–2 metrin etäisyyttä ei voi pitää.

Suositus koskee näin ollen myös Somero-opiston kursseja, joilla riittävää turvaväliä ei voida pitää. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilanteet, joissa opettaja ohjaa opiskelijoita lähietäisyydellä. Maskien käyttöä suositellaan erityisesti myös kuorotoiminnassa sekä kursseilla joilla on riskiryhmiin kuuluvia opiskelijoita.

Opiskelijoiden tulee hankkia käyttämänsä maskit itse. Someron kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja veloituksetta vähävaraisille ja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville 4 kangasmaskia/maskin saaja.

Maskipyynnöt Ecotekolasta p. 044-7791 672. Nouto Ecotekolasta os. Jukolantie 3 (yläkerta). 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedote 6.10.2020


Aiemmin annetut suositukset

Alla olevat suositukset ovat edelleen voimassa.

Somero-opisto noudattaa lähiopetuksena annettavilla kursseilla viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia koronatartuntojen leviämisen estämiseksi.

Ajankohtaiset tiedotteet koronan vaikutuksista Somero-opiston toimintaan löytyvät opiston verkkosivuilta osoitteesta www.somero-opisto.fi. 

 

Sivu päivitetty 29.10.2020 | RR