Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Ajankohtaista

 

Someron kaupungin kauden 2021-2022 harjoitusvuorot liikuntatiloihin haettavissa 27.4. asti.

Vuoroja voi hakea Somerolaiset seurat ja yhdistykset. Haku tapahtuu allaolevalla lomakkeella. 

Vuoroja haetaan koko toimintavuodeksi. Toimintakausi alkaa koulujen alkaessa elokuussa 2021 ja päättyy koulujen päättyessä touko-kesäkuun vaihteessa 2022.

Laadin vuoroista haun päätyttyä esityksen ja käydään se porukalla läpi heti huhtikuun lopussa. Laitan kutsun  myöhemmin asianomaisille. Kokoonnutaan etänä tai livenä riippuen silloisista kokoontumisrajoituksista.

Lomake palautetaan täytettynä, joko sähköpostitse saija.ahola@somero.fi tai Loiskeen asiakaspalveluun arkisin klo 8.00 - 15.30 (kiiruuntie 6).


Tiedustelut Saija Ahola 044 7911 264 tai saija.ahola@somero.fi

Hakulomake

 

Koronatiedote  14.4. 2021

Alueellinen koronakoordinaatioryhmä on päättänyt jatkaa maakunnallisia suosituksia 25.4.2021 saakka.

Ainoana muutoksena aiemmin voimassa oleviin maakunnallisiin suosituksiin nähden koronakoordinaatioryhmän suositukset sallivat nyt ulkona tapahtuvan ryhmäliikunnan alle 20-vuotiaille (vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien) edellyttäen, että tosiasiallisesti huomioidaan turvavälien ja muiden koronavarotoimien toteutuminen. Lähikontaktia sisältävät harjoitteet eivät siis vielä ole sallittuja.

Maakunnassa ei siis vielä suositella aikuisten ulkonakaan tapahtuvaa ryhmäliikuntaa. Someron kaupungin koronajohtoryhmä on todennut kaupungin koronatartuntilanteen rauhalliseksi. Koronajohtoryhmä painottaa sitä, että tilanteen säilyttämiseksi kontaktien välttäminen ja asianmukaisten turvavälien noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää myös ulkona tapahtuvissa ryhmäharrasteissa ikäryhmästä riippumatta.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on mahdollisesti jatkamassa 14.4. päättyvää mm. sisäliikuntapaikkoja koskevaa sulkupäätöstään, joten sisäliikuntapaikat myös Someron kaupungissa pysyvät toistaiseksi kiinni muilta paitsi alle 12-vuotiailta. (Ennen vuotta 2008 syntyneiltä.)