Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Potter-illat


Nuorisotoimi järjestää yhdessä kirjaston kanssa Harry Potter-teemailtoja kevään aikana. Nyt on loistava syy lunastaa uuden vuoden lupaus lukuharrastuksen aloittamisesta, jatkaa lukukemista, kerrata kirjat tai muuten vain osallistua.

Ennen kokoontumiskertaa osallistujan on hyvä lukea jokaista kertaa varten oleva kirja niin pitkälle kuin ehtii. Tapaamiskerroissa tarkastelemme miten kulloistakin kirjaa on käsitelty muissa muodoissa, jonka jälkeen pidämme lukupiirin ihan kirjasta.

Kirjoja voi metsästää omasta hyllystä tai sitten ihan kirjastosta. Jos kirjastostakin ehtii jostain syystä kirjat käydä vähiin niin kysele sukulaisilta ja opettajilta lainaan.

Hyviä lukuhetkiä!


Harry Potter ja Feeniksin kilta

Seuraava kerta on torstaina 12.9.2019 klo 15-20. Kirja on Harry Potter ja Feeniksin kilta. Ilta etenee seuraavasti: klo 15-18 kokoonnumme kirjastolla klo 15 ja siirrymme illan aikana nuorisotila RELA:an jatkamaan ohjelmaa. Tarjolla on purtavaa, että jaksaa ehtoon läpi.

Oikealta löydät lukupiiriä varten materiaalia lukemisen tueksi. Kaikki kohdat eivät vielä lukiessa ole ajankohtaisia eli jätä ne vielä täyttämättä niin saat illasta enemmän irti.

Haluamme huomauttaa, että tällä ja tulevilla kerroilla käsittelemme kirjan materiaalia myös muissa muodoissaan joissa ikäraja on K-12 eli tätä nuoremmat tarvitsevat huoltajalta kirjallisen suostumuksen. Kirjapiirin osalta tilaisuus on kaiken ikäisille sopiva.


Muut kokoontumiskerrat:

Torstai 7.2.2019 Harry Potter ja Viisasten kivi

Torstai 7.3.2019,  Harry Potter ja Salaisuuksien kammio

Torstai 11.4.2019, Harry Potter ja Azkabanin vanki

Torstai 16.5.2019, Harry Potter ja Liekehtivä pikari

Torstai 12.9.2019, Harry Potter ja Feeniksin kilta

Torstai 24.10.2019, Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Torstai 21.11.2019, Harry Potter ja Kuoleman varjelukset, ensimmäinen puolisko

Torstai 19.12.2019, Harry Potter ja Kuoleman varjelukset, toinen puolisko

 

Lukupiiri-materiaalia

Harry Potter-lukupiiri